Contact reparatii turbosuflante Galati - Braila

turbosuflantaVa punem la dispozitie servicii profesionale de reconditionari turbosuflante, comercializam turbine noi, precum si turbosuflante deja reconditionate in regim second-hand.

Inainte de reconditionarea turbosuflantei va asiguram o diagnoza GRATUITA a angrenajului turbo pentru a va instiinta asupra cauzelor care au provocat defectiunea turbosuflantei, pe viitor sa puteti evita o noua defectiune a turbinei.

Cum procedam?

– De indata ce ne contactati telefonic sau prin pagina de Facebook Reparatii Turbine Galati Braila si ne expuneti problema dvs. va putem efectua o programare pentru a diagnostica problema turbinei dvs.
– In cazul in care sunteti din Galati sau Braila , va putem programa chiar si in aceeasi zi.
– Pentru clientii din afara oraselor Galati si Braila, punem la dispozitie, prin intermediul partenerilor nostri de la firmele de curierat, posibilitatea de a trimite turbina la sediul nostru.
– De indata ce turbosuflanta ajunge la sediul nostru se va face o diagnosticare GRATUITA, dupa care clientul va fi contactat telefonic, pentru a i se expune defectele constatate, cauzele probabile ale defectiunii si costul reconditionarii.
– Urmatoarea etapa va fi prezentata de catre reconditionarea propriuzisa a turbosuflantei, prin care se va demonta complet, fiindui inlocuite: axul, compresorul, lagarul de ungere, bucsa, segmentii, capacul compresor, geometria variabila (daca este defecta si aceasta), iar dupa caz si ansamblul central.
– Dupa inlocuirea totala a partilor componente, urmeaza echilibrarea miezului turbosuflantei la turatii de pana la 250.000 RPM, ceea ce constituie supunerea turbinei unui stres de pana la 3 ori mai mare fata de conditiile de functionare in regim normal, montata pe masina.
– Inainte de livrarea turbosuflantei catre client se va mai face o ultima verificare, dupa care se va elibera Certificatul de Garantie valabil 12 luni, fara limita de kilometri, de la data reconditionarii, precum si un Certificat de Echilibrare.
– Intregul proces se deruleaza pe parcursul a 48-72 ore.

Avantajele reconditionarii unei Turbosuflante:

– Avand in vedere ca in procesul de reconditionare al turbosuflantei se inlocuieste toata partea mecanica, in mod automat obtineti un pret mai mic decat in momentul achizitionarii unei turbosuflante noi.
– In momentul reconditionarii turbosuflantei, mecanicii nostrii va pot instiinta asupra cauzelor defectiunii, iar pe viitor acestea vor putea fi evitate, rezultand o durata mai mare de viata.
– Atat la turbosuflantele reconditionate, cat si la turbinele noi, Garantia este de 12 luni, fara limita de kilometri, avantajul celor reconditionate regasindu-se in pretul mult mai mic.


 

Pe lângă reparația turbosuflantelor oferim pentru specialiști și componente, kit-uri de reparatie, CHRA (central housing rotating assembly) gata echilibrate, actuatoare, geometrii variabile, etc.